Registerpodoloog.

Een registerpodoloog is gespecialiseerd in voet- en houdingsklachten en staat geregistreerd bij Stichting LOOP, het Landelijk Overkoepelend Orgaan voor de Podologie. 

De registerpodoloog kan u helpen bij klachten, die hun oorzaak vinden in de voeten. Samen met u proberen wij de oorzaak van de klacht(en) te vinden. Wanneer de voeten niet goed functioneren dan worden spieren en gewrichten verkeerd belast en dat kan houdingsklachten tot gevolg hebben.

Bij de eerste afspraak wordt een anamnese (voorgeschiedenis van de klacht) afgenomen. De klacht wordt met u besproken, testen uitgevoerd en er wordt een behandelplan opgesteld. Om u een goed schoenadvies te kunnen geven, vragen wij u om uw meest gedragen schoenen mee te brengen.

Bij de tweede afspraak zijn uw therapiezolen gereed en kunt u deze, na betaling, meenemen. Ook wordt er met u, indien noodzakelijk, een controle-afspraak gemaakt voor over zes weken. Daarnaast raden wij u aan om jaarlijks een controle van uw voeten en de therapiezolen te laten uitvoeren.

De registerpodoloog zal bij een aanvullende behandeling (b.v. fysiotherapie, echografie of shockwave) u doorverwijzen naar andere zorgverleners. Uiteraard gaat dit altijd in overleg met u.

De tarieven van 2020 staan op het tabblad "Prijslijst podologie".

U kunt de kosten contant of met de pin betalen.